torsdag 4. oktober 2012

Fra Haydom til Haugesund


Da var turnusvalget gjort – det blir Haugesund på ekteparet Fauskanger etter jul! Vi fikk førstevalget, til tross for kjempedårlig trekningsnummer:)

Vi er veldig takknemlige, føler på at dette er Guds styrelse. Blir spennende for oss å prøve og bo på Vestlandet en periode, og sykehuset skal være et fint sykehus å ha turnus på!

Men før den tid skal vi nyte resten av tiden på Haydom. Her går maten og mannen side-om-side:)

6 kommentarer:

  1. Hei! Gratulerer så mye med turnusplass!! Haugesund blir bra for dere! Spennende blogg dere har ;-) Virker som dere trives i Tanzania, og dere tydelig omfavner Afrika-livet. Blir spennende å høre mer om deres opplevelser og erfaringer. Kult å tenke på at Silje og 7 av hennes medstudenter er i nabolandet "deres" nå.

    Ønsker dere alt det beste for resten av tiden, og det som måtte komme.
    Snakkes!

    SvarSlett
  2. Gratulerer med Haugesund ! Tenk at dere fikk førsteønske !!! Det blir bra :-) Da er det på plass - deilig å få landa en av de svevende ballene, men dere har god trening på å ha det slik. Også tror vi på at vi blir tatt vare på og passet på av vår far i himmelen : alt til hans ære- dere to også ! Klem

    SvarSlett
  3. Spennende! Da kommer Haugesund inn på kalenderen etter jul:)

    SvarSlett
  4. Oioioi, så gøy at dere fikk det!

    SvarSlett
  5. Jeg tror Haugesund er det aller beste sted en tid for at kjæresteparet Fauskanger skal ha det topp med hverandre og sammen bli bevart hos Jesus. Gratulerer!
    PappaJon

    SvarSlett
  6. Gratulerer med valget! Og takk for at dere deler av livet deres både her og der :)
    Astrid

    SvarSlett