søndag 21. oktober 2012

Oppdatering herfra


Tida flyr når man har det moro! Vi har det fortsatt veldig bra her på Haydom. Det er faktisk en god del som skjer, og derfor er blir det litt lenge mellom hver oppdatering på bloggen. Internetten er heller ikke som hjemme, så da tar det litt tid.

Men her kommer i alle fall en oppdatering siden sist.

Vi hadde en fantastisk safari-helg med tre koselige jenter som også bor her på Haydom. Vi brukte en dag i Tarangire nasjonalpark og en dag i Ngorogoro-krateret. Elefantene og giraffene gikk side-om-side med bilen, og vi avbrøyt hyenene midt i kadavermiddagen. Guiden var feiende flott og selskapet upåklagelig! Og for å toppe det hele hadde vi en deilig overnatting på luksus-lounge med basseng før retur til Haydom.

 
 

Helga etter hadde vi tur til Arusha med et koselig par vi har blitt kjent med her på Haydom. Da fikk vi testa ut punktering i Afrika, Shoprite (msongo-shop med utvalg på linje med coop!!), kino og solbrenthet. I tillegg fikk Kjell Magne kjøpt seg gitar – den må stemmes litt ofte, men er flittig i bruk! Vi koste oss faktisk så mye denne helga, at vi bestilte oss en tilsvarende helg om en månedJ Gleder oss allerede!


I skrivende stund er låra støle, nakken solbrent og Kjell Magnes fjellsug tilfredsstilt. For i går besteg vi Mt.Hanang, Tanzanias 4.høyeste fjell (3417 moh)! Det var en opplevelse fra ende til annen. I starten var det i grunn ganske slitsomt, er en ganske bratt tur. Men etterhvert som den nydelige utsikten åpenbarte seg var det bare å trekke inn og fylle fjellhjertet! Vi nådde toppen, stinne av selvtillit, og hadde i grunn tenkt oss at verste jobben var unnagjort – men skal sei nedfarten var seig! Stolte og med vonde bein fullførte vi, en herlig tur!

 
 
Dagliglivet mellom begivenhetene er også verdt noen ord. Vi trives forstatt godt i jobbene våre, og menneskene vi har rundt oss her på Haydom er utrolig flotte. Det er som å bo på folkehøyskole (uten at noen av oss egentlig vet hvordan det er); felles måltider og tilbud om selskap omtrent hver eneste kveld. Vi føler oss veldig heldige.

Håper det står bra til der hjemme, dere er i våre tanker og bønner!







4 kommentarer:

  1. Høres ut som dere nyter livet:-) Håper dere finner en dubbet Jim Carrey-klassiker til å roe helt ned med!

    SvarSlett
  2. Kjekt å høre om livet, som virker veldig bra! Tenker ofte på dere. Ta godt vare på hverandre, og nyt tiden videre! KLEM fra Marte

    SvarSlett
  3. Så moro dere har det. Det gir varige verdier alt dere kan ha sammen. Kos dere. Vi fryder oss på deres vegne. Det er tydelig å se at dere blir velsignet av Gud. PappaJon

    SvarSlett
  4. Fine bilder! Kjell Magne og giraffen er min favoritt.
    Dere er heldige=)

    SvarSlett