mandag 19. november 2012

Det gode liv


Her nede går livet sin gang – vi har på en måte begynt å vende oss til det nå. Vi jobber, nyter den fine naturen her og er sammen med de flotte menneskene her. Ikke så mye nytt som har skjedd siden sist, men her kommer noen hverdagsbilder.

Det er for tia en god gjeng med frivillige her, så er mye som skjer på kveldene. Bålkos, utkledningsparty, taco, bursdager, hverdagsprat på gjestehuset, joggeturer rundt Haydomfjellet og filmkvelder.

 


 Jeg var så heldig å få være med på flying outreach forrige uke. Sykehuset her har et outreach-program hvor de sender helsepersonell til utkantstrøk for vaksinering, veiing av småbarn og undersøkelse av gravide. En uke i måneden må det flytur i småfly til for å komme fram. En fantastisk opplevelse på alle måter!!
 
 

Vi er blitt utrolig gla i Haydom, men en del av hverdagen her går for undertegnede ut på å bekymre seg for edderkoppene her. Det blir ikke akkurat bedre av at de største edderkoppene velger å besøke akkurat leiligheten vår!!
 

Ellers er vi kommet godt ut i november, og det betyr at regntia nærmer seg her på Haydom – og at Kjell Magne får lov til å la barten groJ
 

Vi prates, godtfolk!

2 kommentarer:

  1. Hei og hå - hvor herlig det er å lese om dere og se bildene av dere...!! Mamma og jeg har akkurat moret oss med dette. Synes dere er flotte - likte spesielt legeroman-bildet om sykehus-elektrikeren som fant sin lege i uniform/pysjamas. Så heldig du er Maren som får oppleve flytur ute i bushen. Det er ikke mange på denne kloden forunt. Merker at vi har en sterk dragning til dere - så hjelper det godt med slike drypp..Ser fram til å være sammen med dere helt og fullt. Kos dere masse videre (til og med med edderkoppene..)
    Mammasigneogpappajon

    SvarSlett
  2. God advent!

    Det er snø i borettslaget, og stjernene er tent. Velkommen tilbake snart! Dere er hjertelig velkomne til å feire nyttårsaften i Skøyenkroken, hvis dere er på den kanten av landet.

    Sees snart!

    SvarSlett